Magyar Arc-, Állcsont és Szájsebészeti Társaság

2024. évi Kongresszusa

Szeged, 2024. november 14-16.
 
maaszt logo

ONLINE REGISZTRÁCIÓ

 

Az online regisztrációs rendszer használata:

A rendezvényre történő jelentkezéshez és előadás bejelentéshez kattintson az „Online regisztráció” ikonra. A megjelenő ablakban válassza az „Új felhasználó”-t, majd a zöld, „Új felhasználó” gombra kattintva megjelenik az Ön személyes felhasználói űrlapja, melyet kérjük, hogy pontosan töltsön ki. A „Jóváhagyás” gombra kattintva a rendszer automatikusan küld Önnek egy e-mailt, Tensi Congress feladóval. Az ebben található linkre kattintva tudja megerősíteni regisztrációját és beállítani jelszavát. A jelszó beállítása után kérjük, hogy töltse ki a regisztrációs rendszerben található összes űrlapot. Az űrlapokat mindig a „Következő űrlap” feliratra kattintva tudja elérni.

Amennyiben csak a későbbiek során kíván előadást bejelenteni, és/vagy szállást foglalni, úgy kérjük, hogy válassza a „Nem/Később” ikont és kattintson a „Változtatás” gombra.

A regisztrációjába bármikor beléphet és ellenőrizheti, módosíthatja a megadott adatokat, megrendelt szolgáltatásokat. Ehhez kérjük, hogy a https://e-conf.com/maaszt2024/registration/ oldalon a „Regisztrált felhasználók”-ra kattintson és adja meg az e-mail címét és a korábban beállított jelszavát.

A Számlázás űrlapon a Számlázási adatok kitöltésével, és a lap alján található „Jóváhagyás” gombra kattintva letölthető egy proforma számla, mely a banki átutaláshoz szükséges információkat tartalmazza. Amennyiben a számla kiállításával kapcsolatban bármilyen kérdése, kérése lenne, kérjük, hogy a Megjegyzés rovatban tűntesse fel.

Irodánk, a díj beérkezése után automatikusan kiállítja a Számlázási adatokban szereplők szerint az előlegszámlát. A végszámlát a rendezvény után áll módunkban kiállítani.

 

Gyakori kérdések:

Nem kaptam konfirmációs e-mailt:

  • Kérjük, ellenőrizze, nem került-e a levél a Spam levelek közé.
  • Általában az e-mailnek egy-két percen belül meg kell érkeznie.
  • Ha ez mégsem következne be, kérjük ne regisztráljon ismét, ellenőrizze le egy óra múlva ismét leveleit, hátha csak az e-mail kiszolgálók túlterhelése okozott torlódást a korábbi időpontban.
  • Ha a levél egy óra elteltével sem érkezett meg, ide kattintva egy űrlapra jut, ahol a rendszert újabb konfirmáló levél küldésére kérheti.
  • Ha további segítségre van szüksége, írjon a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre.

Elfelejtettem a jelszavamat:

  • Ha Ön már regisztrált, de elfelejtette a jelszavát, kérjük ne regisztráljon ismét!
  • Kattintson erre a linkre egy új jelszó igényléséhez.

Ha további segítségre van szüksége, írjon a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre.

Go to top