Magyar Arc-, Állcsont és Szájsebészeti Társaság

23. Nemzeti és 12. Danubius Nemzetközi Kongresszusa

és II. MAÁSZT Kötelező szintentartó és Szakvizsga-előkészítő tanfolyam

Pécs, 2022. október 6-8.
Pécs Corso hotel
maaszt logo

Kedves Kollégák, kedves Tagtársak!

 

Szalma JózsefÖrömmel jelenthetem, hogy az idei évben a Magyar Arc-, Állcsont és Szájsebészeti Társaság 23. Nemzeti és 12. Danubius Nemzetközi Kongresszusával szimultán megtartásra kerül a II. MAÁSZT Kötelező szintentartó és Szakvizsga-előkészítő tanfolyam is!

Ez azt jelenti, hogy a dento-alveoláris sebészet súlyozású kötelező tanfolyammal tagtársaink a számukra 5 évente előírt 50 pontot is megszerezhetik, valamint a délutáni órákban a MAÁSZT kongresszusi előadásokkal a hagyományosan színes, sokrétű előadásokkal bővíthetik ismereteiket.

A COVID mind a 2020-as, mind a 2021-es rendezvényünket ellehetetlenítette, idén viszont az előző évek tapasztalatai alapján, az oltottság mértékét is ismerve már reményeink szerint nem lesz korlátozó tényező.      

A rendezvény helyszínének ezúttal Pécset választottuk, a harkányi szállodaátépítés miatt.

Terveink szerint a kötelező szintentartó befizetésével a MAÁSZT Kongresszus ingyen látogatható a csütörtöki nyitófogadással egyetemben. Amennyiben az 5 éves továbbképzési periódus állami támogatású ún. ingyenes kötelező szintentartó lehetőségét itt használják ki, akkor a MAÁSZT Kongresszus látogatásához az viszont befizetendő. Szakvizsga előtt álló rezidens kollégáink számára a kötelező szintentartó szintén ingyenes, viszont a délutáni MAÁSZT Kongresszus látogatása, annak megfizetésével nekik is lehetséges. Természetesen, akit csak a MAÁSZT Kongresszus érdekel (az 50 kötelező pont nem), arra külön is van lehetőség regisztrálni.

A csütörtöki nyitófogadás élőzenés táncos vacsorája a rendezvény helyszínén a hotelben, illetve a pénteki bankettesemény a Palatinus Grand Hotel Pécs (Király u. 5.) Bartók Béla báltermében végre személyes és kötetlen találkozásra adhat lehetőséget, melyre 2018 óta MAÁSZT Kongresszus hiányában és főként az elmúlt két évben nagyon kevés lehetőségünk volt!         

Tehát találkozunk 2022. október 6-8 között Pécsett a Corso Hotelben.

A rendezvény szervező elnökeként reménykedem a Kollégák aktivitásában és várom szeretettel az örömteli viszontlátás lehetőségét!

 

Szalma József

a rendezvény szervező elnöke

Go to top