Magyar Arc-, Állcsont és Szájsebészeti Társaság

2023. évi Kongresszusa

Hajdúszoboszló, 2023. november 9-11.
 
maaszt logo

Kedves Kollégák és Barátaink!

Igen nagy örömünkre szolgál, hogy meghívhatjuk Önöket a 24. Magyar Arc-, Állcsont- és Szájsebészeti Kongresszusra.

A kongresszus 2023. november 9-11. között kerül megrendezésre Hajdúszoboszlón, a 4*-os Hotel Atlantiszban.

A Hajdú-Bihar megyei város Debrecentől mindössze 20 km-re levő közismert gyógyfürdőhely, itt található Európa legnagyobb fürdőkomplexuma, amely az 1925-ben itt talált gyógyvíznek köszönheti nemzetközi hírnevét.  

Mind a szervező – és a tudományos bizottságok elkötelezettek a kongresszus és a tudományos program előkészítésében. A kongresszus fő témái: onkológia, traumatológia, rekonstrukciós és esztétikai sebészet, implantológia, orthognát sebészet, gyulladásos kórképek, egyéb dentoalveoláris sebészeti témák.

A mindennapi szakmai és finanszírozási nehézségek ellenére alkalmat kell találnunk a találkozásra, hogy bővítsük tudásunkat, megosszuk egymással tapasztalatainkat, miközben emberi kapcsolatainkat, barátságainkat ápoljuk, erősítjük.

Őszintén remélem, hogy a kongresszusra ellátogató kollégák – képviseljék akár az arc-, állcsont- szájsebészeti, akár a dentoalveoláris sebészeti szakmát – megtalálják a tudományos programokban őket érdeklő témát, a társasági programban pedig a régi barátságok megerősítést nyernek, és új barátságok köttetnek.

A kongresszus ideje alatt rendezzük meg társaságunk új vezetőségének megválasztását, ami a további sikeres munkánk záloga.

Meggyőződésünk, hogy a gyógyfürdő és Hajdú-Bihar megye változatos örömöt biztosít történelmi környezetével, kitűnő alföldi ételeivel és italaival.

A legszívélyesebben invitáljuk Önöket kongresszusunkra,

               

Dr. Boda Róbert

Klinikaigazgató

Debreceni Egyetem Klinikai Központ, Arc-, Állcsont- és Szájsebészeti Klinika

Go to top