Magyar Arc-, Állcsont és Szájsebészeti Társaság

2024. évi Kongresszusa

Szeged, 2024. november 14-16.
 
maaszt logo

Tisztelt Kollégák!

 

Nagy örömömre szolgál, hogy a 25. MAÁSZT kongresszus 2024. november 14-16. között Szegeden kerül megrendezésre.

Az elmúlt 25 évben a MAÁSZT vezetésével szakmánk nagyon komoly változásokon és fejlődésen ment át, ezzel mára a magyar egészségügyi ellátórendszer egyik megbecsült és elismert részévé vált. A folyamatos szakmai fejlődés mellett, szakmapolitikai téren is számos pozitív változást értünk el.

Társaságunk vezetőségének döntése alapján, az idei kongresszusunkon szakmánk jeles képviselői ill. a társszakmák legkiválóbb előadói tartanak felkért előadásokat.

Az idei program rendkívül változatos, a szakmánkat érintő előadások mellett, az orvos-beteg kapcsolat jogi vonatkozásairól, a magyar lakosság egészségének és az ország gazdasági állapotának összefüggéséről, arc esztétikai tervezések alapelveiről, ill. az onkológiai betegek pszichés támogatásáról, valamint szakmapolitikai kérdésekről is hallhatnak a jelenlévők.

Úgy vélem, az arc-, állcsont- és dentoalveolaris sebészek mellett, implantológusok, fogszabályzó orvosok, gyakorló fogorvosok, plasztikai sebész kollégák érdeklődését is felkeltheti az ez évi találkozó.

A programok széles kínálata lehetővé teszi, hogy új ismereteket sajátítsunk el, emellett lehetőségünk nyílik társas interakcióra, kapcsolatteremtésre, a szakmai közösségünk megerősítésére is.

A kongresszus helyszíne a Hunguest Hotel Forrás Gyógy- és Wellness Szálloda, mely a belváros közelében a Tisza partján helyezkedik el. A szálloda különlegessége, hogy Magyarország egyik legnagyobb gyógy- wellness és élményfürdő komplexumával közvetlen összeköttetésben áll.

A kongresszus ideje alatt választjuk meg Társaságunk új vezetőségét, ami a további sikeres munkánk egyik fontos záloga.

Szeretettel várunk minden érdeklődő Kollégát Szegeden.

 

Barátsággal:

 

Prof Piffko Jozsef

 

Prof. Dr. Piffkó József

A Szervezőbizottság Elnöke

Go to top