Magyar Arc-, Állcsont és Szájsebészeti Társaság

23. Nemzeti és 12. Danubius Nemzetközi Kongresszusa

és II. MAÁSZT Kötelező szintentartó és Szakvizsga-előkészítő tanfolyam

Pécs, 2022. október 6-8.
Pécs Corso hotel
maaszt logo

MAGYAR ARC-, ÁLLCSONT ÉS SZÁJSEBÉSZETI TÁRSASÁG 23. NEMZETI ÉS 12. DANUBIUS NEMZETKÖZI KONGRESSZUSA
ÉS II. MAÁSZT KÖTELEZŐ SZINTENTARTÓ ÉS SZAKVIZSGA-ELŐKÉSZÍTŐ TANFOLYAM

 

A kongresszus időpontja: 2022. október 6-8.
A kongresszus helyszíne: Pécs, Corso Hotel ****
  Pécs, Koller u. 8, 7626
   
A kongresszus hivatalos nyelve: angol és magyar – fordítás nem biztosított

 

Általános tudnivalók

Regisztráció és a tudományos programok helyszíne: Corso Hotel Pécs

Regisztrációs időpontok:

Csütörtök: 07:30–16:00 óráig

Péntek: 08:30–16:00 óráig

Szombat: 08.30–13:00 óráig

A regisztrációnál történik a táska, a nyakpánt+badge, a programfüzet, valamint azon szolgáltatás jegyének átvétele, amit a részvételi díj tartalmaz (csütörtök esti fogadás), illetve amit fakultatívként megrendeltek (péntek esti bankett és ebédek csütörtök, péntek és szombati napokra).

 

Szállás

Amennyiben előre jelezték szállásigényüket, az általunk a szállónak leadott szobalista alapján a nevük és cégük bemondásával elfoglalhatják szobájukat.

A szállás ára a svédasztalos reggelit és az IFA-t tartalmazza. Minden egyéb fogyasztást (minibár stb.) kérünk a helyszínen rendezni.

A szobákat az érkezés napján 14.00 órától lehet elfoglalni, és az elutazás napján 10.00 óráig kell elhagyni. (Csomagszobát igény esetén a szálló biztosít.)

 

Parkolás

A Corso Hotel sajnos nem rendelkezik saját parkolóval. A szálló előtt kizárólag kipakolás idejére lehet megállni. Fizetős parkolási lehetőség a környező utcákban, illetve ingyenes parkolási lehetőség a közelben található Tudásközpont nagy parkolójában

 

Ebéd

A részvételi díj nem tartalmazza az ebédet. Ára: 4.800 Ft/fő/alkalom.

A regisztrációs pultnál csak korlátozottan vásárolható!

Fogadás (a regisztrációs díj tartalmazza, belépés részvételi jeggyel) a Corso Hotelben, 2022. október 6-án este 20:00-kor.

 

Bankett

2022. október 7-én este 20:00-kor, új helyszínen, a Palatinus Grand Hotel Pécs (Király u. 5.) Bartók Béla-báltermében. Ára 25.000 Ft/fő. A bankett létszáma betelt. Lemondás esetén vásárolható még jegy.

 

Kiállítói információ

A kiállítók standjai a konferenciaterem előtti előtérben és a szállodai lobby-ban kerülnek felállításra. Standépítés október 6-án (csütörtök) 08:00 órától lehetséges. Kiállítónként 1 asztalt, 2 széket és áramvételi lehetőséget biztosítunk. Igény esetén kérjük, hosszabbítót/elosztót hozzanak magukkal. Standbontás: október 8-án 13:00 órától.

 

 

Go to top